Allen Coliban : Redăm centrul istoric pietonilor și riveranilor!

0
140
Regulamentul pentru restricționarea accesului auto în Centrul Istoric, în weekenduri, este în dezbatere publică.Suntem cu un pas mai aproape pentru implementarea unei măsuri pe care mii de brașoveni o susțin public.
Regulamentul propus consultării publice definește clar două aspecte. Primul este definirea zonei – Centrul vechi, tot ceea ce începe de la Bulevardul Eroilor și până la Pietrele lui Solomon, între Drumul Poienii și Tâmpa – o zonă care are două puncte principale de acces, strada Mureșenilor și strada Castelului. Toată această zonă se supraaglomerează cu ocazia sărbătorilor, dar și a weekend-urilor în care vin foarte mulți turiști.
Al doilea aspect se referă la categoriile care au acces în această zonă și la modalitățile de obținere a accesului. Vorbim atât de acces permanent, cât și de modalități de acces temporar.
Vă invit să citiți Regulamentul propus și să vă exprimați opiniile despre el, până pe 5 februarie (link în comentarii).
De asemenea, dacă nu ați semnat încă petiția pentru limitarea accesului auto în Centrul Istoric al Brașovului, în weekenduri, vă rog să o faceți. Vă las pentru asta un cod QR și un lin direct la petiție mai jos.

www.brasovcity.ro/ro/consiliul_local/proiecte_de_hotarare_dezbatere_publica/25948/

 

 

 

Lasă un răspuns